Forbedre livskvaliteten med en tryklåsprotese

Hos Klinisk tandtekniker Lars Kongsbak i Esbjerg fremstiller vi tryklåsproteser af høj kvalitet, som giver en naturlig følelse, hvor du ikke går på kompromis med kvalitet. Vi har hjulpet mange med at genvinde fornyet tilfredshed med deres smil.

Hvad er en tryklåsprotese?

En tryklåsprotese er en protese, som sidder fast på gummerne via tryklåse og giver dig en følelse af naturlige tænder. Protesen kaldes også for klikprotese. Protesen kan både erstatte få eller alle tænder. Da protesen sidder fast og dermed ikke løsner sig.

Almindelige proteser kan have svært ved at sidde ordentligt fast, hvis du har meget flade gummer i din undermund. Det kan resultere i at din protese falder ud i meget uheldige situationer og dermed skaber usikkerhed og måske trækker du dig fra sociale sammenhænge. Med en tryklåsprotese kommer du ud over dette problem, da protesen sidder fast og dermed ikke løsner sig, når du spiser eller for eksempel smiler.

Fordele ved en tryklåsprotese

Der er mange gode grunde til at vælge at få en tryklåsprotese monteret, hvis det er muligt.

  • Økonomisk alternativ til kroner og broer
  • Fastsiddende, men let aftagelig, når du har brug for det
  • Efterligner følelsen af dit naturlige tandsæt
  • Sikker fastgørelse
  • Kan være ganefri
  • Øget livskvalitet

Smil med selvtillid med en tryklåsprotese

En tryklåsprotese er ikke bare en protese - det er en investering i din livskvalitet. Hvis du er ked af dit smil, ved du også hvor stor indflydelse, det har på glæde og trivsel. For et pænt smil har betydning selvom det er de færreste, der tænker over det i hverdagen. Du fortjener at føle dig tryg, komfortabel og selvsikker i enhver situation.

Derfor kan en tryklåsprotese være en løsning, hvis du ønsker så naturligt et smil som muligt og økonomisk til at komme til. Med en perfekt pasform og forbedret stabilitet vil du kunne nyde alle livets øjeblikke uden at bekymre dig om din protese glider rundt i munden eller falder ned.

Kontakt os i dag for yderligere information på telefon 75135013