Luksusudgaven - En teleskopprotese er en delprotese uden synlige bøjler

En teleskopprotese er relevant for dig, der skal have lavet en delprotese. En delprotese erstatter en eller flere manglende tænder i munden.

Teleskopprotese har en højere pris, men et pænere resultat

En teleskopprotese er en delprotese, som godt nok er et dyrere alternativ til den almindelige delprotese, men som til gengæld æstetisk (i manges øjne) er et bedre og pænere alternativ.

En teleskopprotese er nemlig en delprotese uden synlige bøjler i munden, og dermed er det altså mindre synligt for dine omgivelser, at du har fået lavet en protese, hvis du får lavet en teleskopprotese.

Muligheden for en teleskopprotese afhænger af tilstanden på dine øvrige tænder

Det kræver en professionel vurdering at få afgjort, om en teleskopprotese er en mulighed for dig i din situation. Det kræver blandt andet, at der er nogle af dine naturlig tænder tilbage, som teleskopprotesen kan klikkes fast på.

Det kræver ydermere også, at dine naturlige tænder er i en stand, der kan holde til at få klikket protesen fast, og at de naturlige tænder ydermere kan forarbejdes på en måde, som muliggør at teleskopprotesen kan klikkes fast.

Teleskopprotesen fungerer nemlig sådan, at protesen klikkes fast på de tilbageværende tænder, hvorimod de traditionelle delproteser sidder fast ved hjælp af de synlige bøjler.

En teleskopprotese sidder bedre fast end en almindelig delprotese. Derfor er teleskopprotese også en god investering, hvis dette kan lade sig gøre i din situation.

Tilskud til teleskopproteser 

Ønsker du at få lavet en teleskopprotese, er det muligt at få et økonomisk tilskud til finansieringen af din protese.

Præcis ligesom med andre tandproteser er det nemlig også muligt at få tilskud til din teleskopprotese. Det afhænger af, om du enten er medlem af Sygeforsikring Danmark og tilhører gruppe 1 eller 2.

Vi tilbyder også attraktive finansierings muligheder i forbindelse teleskopproteser og andre behandlinger. Læs mere om finansiering her.

Teleskopprotese kan være en stor forløsning og bidrage til øget livsglæde

Vores smil er det første, vi møder nye mennesker med, og derfor skal man heller ikke undervurdere, hvor meget et smil uden huller fra manglende tænder betyder for den enkelte. Vi vil gerne hjælpe dig med at få dit smil tilbage.

Med en teleskopprotese får du et naturligt resultat, som kan bidrage til, at du føler dig mere tilpas i samværet med nye mennesker, og at du får større mod på at deltage i sociale aktiviteter.