En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder. Det er almindeligt at få protese på et tidspunkt, da det er de færreste mennesker, der har alle deres tænder hele livet. Hos Klinisk tandtekniker Lars Kongsbak i Esbjerg hjælper vi dig gerne med at finde den tandprotese, der passer bedst til dit behov.

Sådan rengør du din tandprotese

Det er afgørende at opretholde en konsekvent og omhyggelig rutine af ens tandprotese uanset om det er en helprotese eller delprotese. Det gør du ved at tage protesen ud og børste den.

På vores klinik i Esbjerg kan du købe produkter, der er specielt udviklet til at rengøre proteser. Hos os kan du købe rengøringsmiddel til tandproteser og en speciel tandbørste, som du bruger til din tandprotese.

4 værdifulde råd til din tandprotese

Herunder får du 4 gode råd til hvordan du bedst muligt kan renser din tandprotese og dermed forlænger holdbarheden og en hygiejnisk tandprotese.
 

  • Børst din protese grundigt 2 gange dagligt
  • Børst dine gummer mindst 2 gange dagligt med en blød tandbørste
  • Skyl din protese og mund efter hvert mĂĄl for at fjerne madrester
  • Sover du ikke med protesen, er det vigtigt at lægge den tørt og IKKE i et glas vand. 

Ă…rligt eftersyn af din tandprotese

Selvom du følger en omhyggelig plejerutine derhjemme, er det altid en god idé at planlægge et årligt eftersyn af din protese. Dette vil sikre, at din protese forbliver i optimal stand, da dine gummer svinder med tiden, og derfor skal vi tilpasse din protese løbende. Ved at komme til eftersyn kan vi også identificere eventuelle problemer og få dem løst i tide.

Tandtekniker med +30 ĂĄrs erfaring

Hos Klinisk tandtekniker Lars Kongsbak går vi ikke på kompromis med vores arbejde. Vi har arbejdet med tandproteser i over 33 år og mestrer vores håndværk til perfektion. Vi vægter vores håndværk og kundetilfredsheden højt. Hos os vil du opleve ro og professionelt personale, der vil gøre alt for at du får en god oplevelse og er tilfreds med din tandprotese.

Kontakt os for yderligere information pĂĄ telefon 75135013