Tandimplantater​

"Det er som at få sine egne tænder igen"

​Det er en udtalelse, som går igen, når man har fået en implantatprotese. Implantatprotesen fremstilles i tæt samarbejde med en tandlæge. ​Det er således tandlægen, som indopererer de kunstige tandrødder ( implantaterne).

​Efter en ophelingsperiode, påsættes der f.eks et par kugler på implantaterne (se figur). Derefter indsætter vi selve tryklåsene i protesen.

​Hvis du måtte ønske det er det muligt , at tale med kunder , som selv har gennemgået netop den behandling. ​Det giver tryghed.

Tandimplantat har samme funktionalitet som rigtige tænder

Når du har fået lavet et tandimplantat, vil den eller de kunstige tænder både ligne, føles, fungere og virke som rigtige tænder. Der er derfor stor værdi i at få lavet et tandimplantat, både hvad angår funktionalitet og livsglæde.

Fornyet livsglæde i sociale sammenhænge

Mange, der har fået en tandprotese, har oplevet fornyet livsglæde og tilfredshed med deres smil. Et pænt smil er af stor betydning i de fleste menneskers liv, selvom det er de færreste, som tænker over dette i hverdagen.

I hverdagen tænker vi nemlig ikke altid over, at vores smil er det første, vi møder nye mennesker med.

Men folk, der har oplevet at være utilfredse med deres smil, ved præcis, hvor meget det betyder, og hvor meget det kan hæmme en i det sociale liv at være utilfreds med sit smil – for eksempel hvis du mangler en eller flere tænder.

Det kan tandimplantater hjælpe dig med.