Vi reparerer din protese, mens du venter

I nogle uheldige tilfælde kan du opleve, at din tandprotese knækker, bliver løs, eller at du taber en eller flere tænder.

Oplever du, at din protese går i stykker, er det nødvendigt med en reparation af din tandprotese. Vi tager os selvfølgelig af reparationen, mens du venter, og vi hjælper dig med hurtigst muligt at være ude af døren igen med en velfungerende protese.

I de tilfælde, hvor der er tale om en større operation eller reparation, kan der dog forekomme en smule ventetid på reparationen.

Er uheldet ude? Få din tandprotese til reparation hos os

Reparation af tandproteser kan være irriterende, men de er i nogle tilfælde nødvendige. For at lette processen bestræber vi os dog på, at du skal opleve mindst muligt besvær, og derfor reparerer vi også i de fleste situationer protesen, mens du venter.

Skal din tandprotese til reparation, kan du dog også selv være med til at gøre reparationen af din protese nemmere.

Reparation af proteser bliver i mange tilfælde nemmere, hvis du tager eventuelle frafaldne eller afknækkede dele fra din protese med til os, når du kommer for at få den ordnet. De frafaldne eller afknækkede dele kan nemlig ofte fastsættes igen, og reparationen går dermed hurtigere og nemmere.

Vi har vagttelefon - Så hvis uheldet er ude kan vi altid kontaktes på 51 51 00 52 i weekender og helligdage.