De 5 besøg på klinikken

Dit første besøg hos os – samtale

Du kommer til en uforpligtende og gratis samtale hos os. I fællesskab finder vi frem til dine behov, taler en eventuel behandlingsplan igennem og finder frem til, hvilken type protese, der er den rigtige for dig.

Er du tilskudsberettiget hjælper vi med at udfylde ansøgninsskemaet til kommunen og sender den for dig. Har du eventuelle naturlige tænder tilbage og skal henvises til tandlæge, udfylder vi et henvisningsskema for dig, som du skal medbringe i tandlægen. Du modtager et skriftligt prisoverslag.

Dit andet besøg – aftryk

Her tager vi aftryk af gummerne og evt. resttandsæt til fremstilling af protesen.

Dit tredje besøg – udseende

Vi skal finde den korrekte bidhøjde og i fællesskab tale om tandfarver og form. Du er velkommen til at tage en pårørende med. Du må også gerne medbringe fotos af dine tænder, hvis du ønsker at din protese skal ligne dine oprindelige tænder.

Dit fjerde besøg – afprøvning af tandopstillingen

Her er der mulighed for at se og afprøve tandopstillingen via en voksskabelon, sådan at vi har mulighed for at rette på protesens udseende. Her er du også velkommen til at tage en pårørende med.

Dette besøg er sidste gang i forløbet, hvor vi kan ændre på protesens udseende. Protesen færdiggøres først, når du har accepteret det endelige udseende.

Skal du have en immediateprotese (protese isat samme dag, som du får fjernet tænder), koordinerer vi i fællesskab tider til tandudtrækning hos tandlægen og aflevering af protesen hos os

Det femte besøg – udlevering af din protese

Her får du din nye tandprotese, og vi rådgiver om brugen og vedligeholdelse af den.

Når du har modtaget din protese, får du tider til individuelle kontroller. Disse kontroller er en del af klinikkens service og derfor uden beregning.

Alle behandlinger er individuelle.
Afregning sker ved aflevering af protesen.

Læs mere i vores brochurer, som ligger på klinikken

Værd at vide om tandproteser

Tillykke med din nye tandprotese

Når du skal have lavet ny protese

Vigtigt at vide om tandproteser og tandudtrækning