Tandprotese

​Tandproteser er et kunsthåndværk.

Tidligere hed tandproteser kunstige tænder, og det udtrykker præcis essensen af tandtekniker Lars Kongsbaks arbejde.

Enhver mund er unik, og det ved Lars Kongsbak med 30 års erfaring på området og kollega Helle Roosevelt, som har 20 års erfaring. Derfor er hver eneste tandprotese, de fremstiller, også et unikt stykke kunsthåndværk, som er præcist tilpasset patientens mund.

Det tager tid at lave en perfekt tandprotese, og hver gang er det et præsensionsarbejde, hvor én millimeter for meget på nye tænder udgør forskellen på, om tænderne føles som ens egne eller dagligt ubehag og mangler.

Lars Kongsbak har kunstnergener i familien, og han benytter sig af visuelle forestillinger, når han skal formgive en ny tandprotese, så den bliver æstetisk flot, føles rigtig og fungerer optimalt. På klinikken tager man sig al den tid, der er nødvendig for at få netop det resultat.​

Aftryksteknik

Mange patienter henvender sig til Lars Kongsbak, fordi han er specialiseret i den komplicerede undermundsprotese, og har udviklet en aftryksteknik, der aflæser målene med stor præcision, også når undermunden er flad.

Nye patienter henvender sig ofte til klinikken, fordi de har problemer med deres proteser. Man skal regne med at en tandprotese typisk skal skiftes efter 10 år, fordi gummer og knogler ændrer sig over tid. Lars Kongsbak og Helle Roosevelt inviterer til en uforpligtende undersøgelse af nye patienters tænder. Det koster kun et smil….

Før Helproteser​

Efter Helproteser​

Klik på billederne herunder for at se dem i større.

Esbjerg

Nygårdsvej 2

6700 Esbjerg

Telefon: 75 13 50 13

E-mail: kontakt.lk@mail.dk

Oksbøl

Vestergade 5

6840 Oksbøl

Telefon: 75 13 50 12

E-mail: kontakt.lk@mail.dk

Firmainformation

Klinisk Tandtekniker

CVR: 12333145