Håb for den løse underprotese

Mange med tandprotese kender til problemet med underprotesen, der løfter sig ved tale, vipper, giver smerte i gummen, talebesvær og ikke mindst tyggebesvær. Dette problem kan i mange tilfælde afhjælpes, oplyser klinisk tandtekniker Lars Kongsbak. 

På klinikken har vi gennem en årrække brugt en speciel aftryksteknik til undermunden med stor succes. Selv i vanskelige tilfælde, dvs. ved flade gummer, har denne aftryksteknik været til stor gavn, fortæller Lars Kongsbak, der har 25 års erfaring med tandproteser. Mange faktorer spiller ind, når en undermundsprotese skal fungere optimalt. 

Tænderne skal se naturlige ud og man skal kunne spise varieret kost med protesen, og sidst, men ikke mindst, pasformen skal være i orden.

​Vi vil opfordre dem, som har problemer til at ringe på tlf. 75 13 50 13 eller til at kigge ind på klinikken Nygårdsvej 2, Esbjerg og få en uforpligtende undersøgelse af proteseforholdene. 

Endelig oplyser Lars Kongsbak at tilskudsberettigede pensionister stadigvæk kan få op til 85% offentligt tilskud til tandproteser.

Esbjerg

Nygårdsvej 2

6700 Esbjerg

Telefon: 75 13 50 13

E-mail: kontakt.lk@mail.dk

Oksbøl

Vestergade 5

6840 Oksbøl

Telefon: 75 13 50 12

E-mail: kontakt.lk@mail.dk

Firmainformation

Klinisk Tandtekniker

CVR: 12333145